MotoCut

Vi gör pålkapningen maskinell

MotoCut Oy är ett finskt företag specialiserat på tilläggsutrustning för grävmaskiner. Företagets är verksamt i moderna utrymmen i Kerava, invid riksväg 4.

Vår uppgift är att bredda användningen av grävmaskiner för att få den mera kostnadseffektiv och trygg, och på så sätt ge våra kunder konkurrensfördelar.

Vi utvecklar produkter utgående från kundens behov. Vi har två internationella patent och i Finland vann vi år 2012 Årets kvalitetsinnovation-tävlingen med vår MotoCut-pålkap.

Kort om MotoCut Oy

MotoCut Oy grundades 2012 och den första produkten, MotoCut-pålkapen, kom ut på marknaden år 2014. Ända sedan dess har vi erövrat världen, en byggarbetsplats åt gången, med målsättningen att göra pålkapningen maskinell, öka effektiviteten och förbättra arbetssäkerheten.

Missionen

Göra pålkapningen maskindriven och snabbare samt förbättra arbetssäkerhet och kvalitet.

Vision

Världsledande inom pålkapning och som tillverkare och leverantör av tilläggsutrustning i anslutning till denna samt att kunna erbjuda den bästa användar- och kundupplevelsen gällande detta.

Strategi

Planerar, utvecklar, tillverkar och marknadsför anordningar, lösningar och reservdelar för maskinell pålkapning samt organiserar global service.