MotoCut logo

Yritys

Tehokkuuden parantaminen työmaa kerrallaan

MotoCut on suomalainen yritys, joka keskittyy kaivinkoneeseen liitettävien paalunkatkaisulaitteiden valmistamiseen. Sen nykyaikaiset tuotantotilat sijaitsevat Suomessa Ylöjärvellä.

Meidän aikomuksena on tehdä kaivinkoneista monipuolisempia ja kustannustehokkaampia sekä turvallisempia asiakkaille.

Olemme asiakaslähtöisiä kaikessa kehitystyössämme. Meillä on myös kaksi kansainvälistä patenttia ja MotoCut paalunkatkaisijamme on palkittu vuonna 2012 vuoden laatuinnovaationa.

 

Historia

MotoCut Oy perustettiin vuonna 2012 ja sen ensimmäinen teräsbetonipaalujenkatkaisija esiteltiin markkinoille vuonna 2014. Tämän jälkeen laitteita on toimitettu maailmanlaajuisesti tarkoituksena parantaa työntekijöiden turvallisuutta, tehokkuutta ja ympäristövastuullisuutta rakennustyömailla.

Kehitystyömme perustuu perinteisten menetelmien korvaavien menetelmien tutkimiseen ja kehittämiseen. Vuosien jatkuvan kehittämisen jälkeen olemme päässeet valmistamaan ja toimittamaan globaalisti paalunkatkaisijoita, jotka tehostavat turvallisuutta, tehokkuutta ja ympäristövastuullisuutta työmailla. Onnistuimme koneellistamaan paalunkatkaisun ja patentoimaan ratkaisuitamme.

Media

MISSIO
MotoCut kehittää, valmistaa ja toimittaa koneellisia paalunkatkaisumenetelmiä rakennusteollisuuteen.

VISIO
Tavoitteena on olla johtava valmistaja turvallisimmissa ja tehokkaimmissa koneellisen paalunkatkaisulaitteiden ratkaisuissa korkealla asiakastyytyväisyydellä.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram