MotoCut logo

Yritys

MotoCut: turvallisempia, tehokkaampia ja kestävämpiä paalunkatkaisuratkaisuja

MotoCut on kaivinkoneiden lisälaitteisiin erikoistunut kotimainen yritys, jonka tuotteita on saatavilla eri puolilla maailmaa. Keskitymme erityisesti paalunkatkaisulaitteisiin ja niihin liittyvään automaatioon.

Missionamme on tehdä paalunkatkaisusta turvallisempaa, tehokkaampaa ja kestävämpää.

MotoCut Oy lyhyesti

MotoCut perustettiin vuonna 2012 tarjoamaan paalunkatkaisupalveluja. Lopetimme manuaalisten paalunkatkaisupalvelujen tarjoamisen vuonna 2017, ja olemme keskittyneet tämän jälkeen MotoCut-paalunkatkaisijan kehittämiseen. Tämän ratkaisun tarkoituksena on korvata perinteiset, vaaralliset paalunkatkaisumenetelmät.

Tiimillämme on vuosikymmenien käytännön kokemus paalunkatkaisusta ja siihen liittyvistä haasteista, ja käytämme tätä kokemusta turvallisuutta ja tehokkuutta parantavien innovatiivisten ratkaisujen kehittämiseen.

Filosofiamme lähtökohtana on aina alamme innovaation eturintamassa olevien asiakaslähtöisten tuotteiden kehittäminen.

MotoCutin paalunkatkaisuratkaisuille on myönnetty kaksi kansainvälistä patenttia.

MISSIO
MotoCut kehittää, valmistaa ja toimittaa koneellisia paalunkatkaisumenetelmiä rakennusteollisuuteen.

VISIO
Tavoitteena on olla johtava valmistaja turvallisimmissa ja tehokkaimmissa koneellisen paalunkatkaisulaitteiden ratkaisuissa korkealla asiakastyytyväisyydellä.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram