MotoCut

Koneellistamme paalunkatkaisun

MotoCut Oy on suomalainen kaivinkoneiden lisälaitteisiin erikoistunut yritys. Sen modernit toimitilat sijaitsevat Keravalla, 4-tien varrella.

Tehtävämme on saada kaivinkoneesta monikäyttöisempi ja kustannustehokkaampi sekä turvallisempi käyttää tuottaen näin kilpailuetua asiakkaillemme.

Kehitämme tuotteita asiakaslähtöisesti. Olemme saaneet kaksi kansainvälistä patenttia ja voitimme Suomessa 2012 Vuoden laatuinnovaatio -palkinnon MotoCut katkaisukourallamme.

MotoCut Oy lyhyesti

MotoCut Oy on perustettu 2012 ja sen ensimmäinen tuote MotoCut katkaisukoura tuli markkinoille vuonna 2014. Siitä lähtien olemme valloittaneet maailmaa työmaa kerrallaan tavoitteenamme koneellistaa paalunkatkaisu lisäten tehokkuutta ja parantaen työturvallisuutta.

Missio

Koneellistaa ja nopeuttaa paalunkatkaisua sekä parantaa työturvallisuutta ja laatua.

Visio

Maailman johtava paalunkatkaisun ja siihen liittyvien lisälaitteiden laitevalmistaja ja ratkaisutoimittaja sekä tarjota siihen liittyen paras käyttäjä- ja asiakaskokemus.

Strategia

Suunnittelee, kehittää, valmistaa ja markkinoi koneellisen paalunkatkaisun laitteet, ratkaisut ja varaosat sekä järjestää huollon maailman laajuisesti.