Anssi Jansson MotoCut Oy:n toimitusjohtajaksi

MotoCut Oy:n hallitus on nimittänyt Anssi Janssonin (46) yrityksen toimitusjohtajaksi 18. toukokuuta 2017 alkaen.

”Diplomi-insinööri Anssi Janssonilla on pitkä kokemus teollisuuden alalla toimitusjohtajan ja ylemmän johdon tehtävistä sekä Suomessa että Yhdysvalloissa. Hän on osoittanut aikaisemmissa tehtävissä johtamistaitoja, joita tarvitaan nostamaan MotoCut seuraavalle tasolle ja saavuttamaan yrityksen kunniahimoiset tavoitteet kehittyäkseen johtavaksi rakennusputkien ja –paalujen koneellisen katkaisun toimittajaksi”, toteaa yhtiön hallituksen puheenjohtaja Timo Leivo.

Aikaisemmin Anssi Jansson on toiminut ylemmän johdon tehtävissä ja toimitusjohtajana Savcor Groupissa sekä Cencorp Corporationissa automaatio- ja laserlaitteita valmistavissa yrityksissä. Viimeksi hän on ollut materiaalin käsittelyratkaisuja valmistavan Laitex Oy:n toimitusjohtajana ja aurinkosähkövoimaloita toteuttavan GreenEnergy Finland Oy:n myyntijohtajana.

Yhtiön edellinen toimitusjohtaja ja yksi perustajajäsenistä, Antti Mäkelä, jatkaa MotoCutissa operatiivisen toiminnan johtajana. ”Antin johdossa MotoCutista on tullut yksi lupaavimmista uusista teollisuusyrityksistä Suomessa. Yhtiön puolesta kiitän Anttia erinomaisesta työstä ja odotan hänen arvokasta panostaan yhtiön edelleen kehittämisessä tulevina vuosina”, toteaa Timo Leivo

Anssi Jansson nimityksestään: ”Olen iloinen liittyessäni yritykseen, joka on innovatiivinen ja, jolla on kunniahimoiset kasvutavoitteet. Odotan innolla työskentelyä Antin ja muiden tiimiläisten kanssa, jotta voimme tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa ja tarjota heille uusia ratkaisuja sekä kehittää kasvavaa liiketoimintaamme.”

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Anssi Jansson
040 5445441
anssi.jansson@motocut.fi