MotoCut tänään 28.10.2014

MotoCutilla onnistuneet demo päivät Suomessa ja Ruotsissa

Jälleen uusi katkaisukoura kauppa Ruotsiin.

 

Motocut sai uuden tilauksen Ruotsista

Motocut päivitti myyntitilastojaan saamalla tilauksen Ruotsista

Motocut aloitti kotimaan myynnin

Motocut myi ensimmäisen teräsbetonipaalujen katkaisulaitteen Maanrakennus Ralf Ajalin Oy:lle, jolla katkaisukoura on ollut käytössä Kirkkonummen Tolsassa olevalla työmaalla.

Infra RYL:n laatuvaatimuksia päivitetty

Motocut Oy:n katkaisukoura on näkyvissä Infra RYL:n työohjeena laatuvaatimuksissa.

Motocut esillä alan messuilla

Ensiviikolla järjestetään Helsingin messukeskuksessa FinnBUILD messut, josta Motocut:n tavoittaa osastolta 1 A 21. Tervetuloa!

Motocut Oy ja katkaisukoura olivat esillä 28-30.8 Jämsässä FinnMETKO messuilla. Syksyisen kolea sää, joskin välillä myös aurinkoinen toi tapahtumaan runsaasti kävijöitä. Motocut kiittää kaikkia osastolla käyneitä mielenkiinnosta ja on seuraavan kerran esillä messuilla FinnBUILD:ssa 1-3.10.2014.

Patenttihakemus hyväksytty

Kansainvälinen patenttihakemus katkaisukouralle on hyväksytty.

Yleistä

Katkaisukourasta kuuluu kentältä positiivista palautetta. Testaus niin MotoCut Oy:n toimesta kuin työmaillakin on tuottanut tulosta. Työmaa-aikataulujen nopeutuminen turvallisuudesta tinkimättä on jopa ylittänyt odotuksia.

Ensimmäinen viiden laitteen sarja on valmistunut. Katkaisukouran valmistuksen suhteen MotoCut Oy on solminut yhteistyösopimuksen Forssan Levy Oy:n kanssa ja seuraavan viiden laitteen sarjan valmistus onkin jo aloitettu. Katkaisukouria on käytössä työmailla ympäri Suomea. Yksi laite on toimitettu Ruotsiin ja Venäjälle on solmittu jälleenmyyntisopimus. Laitetta on mahdollista nähdä tositoimissa joko heti työmaaolosuhteissa, demopäivillä tai FinnBUILD messuilla (1-3.10.2014).